Investeerimisklubi ja Redgate Capital kutsuvad investeerimisseminarile: Balti võlakirjaturg kui hästihoitud saladus

Investeerimisklubis keskendume esmakordselt varaklassile, mida võib pidada hästihoitud saladuseks.

Pakkudes head võimalust portfelli mitmekesistamiseks, on võlakirjad tänapäeval siiski vähetuntud varaklass. Ühelt poolt on võlakirjadesse investeeringu tootlust võimalik täpsemalt prognoosida, teiselt poolt aga on selle varaklassi maailm oluliselt mitmekesisem – võlakirjad erinevad investeerimisperioodi, intressimäära, tagatiste ja paljude teiste omaduste poolest.

Kuidas leiab erainvestor õige ettevõtte, mille arengusse panustada ja mille võlakirjadesse investeerida? Nende pärlite otsingule asume koos investeerimisühingu Redgate Capital spetsialistidega. Professionaalide abiga mõtestame lahti võlakirjadesse investeerimise põhitõed ja saame teada tehingutest, millest mujal ei ole võimalik kuulda.

Redgate Capital on sõltumatu, partnerlusel põhinev investeerimispanganduse ettevõtte, mis pakub laias valikus finantsnõustamise teenuseid peamiselt Baltikumi keskmise suurusega ettevõtetele. Pakutavateks teenusteks on ettevõtete ühinemiste ja omandamiste (M&A), kapitali kaasamise ning ärikinnisvara tehingute nõustamine.

Tänaseks on nad viinud lõpule üle 30 M&A tehingut koguväärtuses rohkem kui 100 miljonit eurot; aidanud kaasata kapitali summas üle 150 miljoni eurot ja viinud lõpule ligi 100 miljoni euro väärtuses kinnisvaratehingute nõustamisi. Viimaste aastate kasvavaks trendiks on ettevõtete poolt kapitali kaasamine võlakirja vormis – Redgate Capital nõustab suure osa Baltikumis tehtavatest võlakirja emissioonidest ehk õpime parimatelt, kuidas käib investeerimine võlakirjadesse ja millega peab selle juures arvestama.

Kas Sina tead:

– kuidas eristub võlakiri teistest varaklassidest ja miks peaks võlakirjadesse investeerima?
– millised on tootlikud võlakirjad ning kuidas nendele ligi pääseda?
– millised on võlakirjadesse investeerimise riskid?
– kuidas käituvad võlakirjad majandustsükli pöördumisel?

Üritused toimuvad:

15. aprillil Tartus. Lisainfo leiad: siit.

16. aprillil Tallinnas. Lisainfo leiad: siit.

Ürituse läbiviijad: Investeerimisklubi ja Redgate Capital